Despre noi

Cine suntem noi?

Oana și Ioana, prietene din generală. Ne știm de-o viață și cu bune și cu rele și vorbim câte în lună și în stele.

Miștoul e numele nostru mic...îl aplicăm pe noi însene, dar și la adresa altora, a lumii, a modei, a universului....you name it.

Într-o seară, după niște beri ne-am hlizit pe seama trendurilor care vin și pleacă și ne-am dat seama că încă nu se fabrică încălțările acelea care să ne placă și nouă și care să ne reprezinte, așa că trebuie să ni le facem singure.

Cam așa a apărut OPINCA.

Oana chiar are studii în design și știe să pună creionul pe hârtie și să contureze ce ne imaginăm amândouă.

Ioana are experiență de antreprenoriat, dar îi place cel mai mult inițierea de afaceri decât maturizarea sau scalarea lor.

Habar nu avem unde o să ne ducă inițiativa asta, dar savurăm toate etapele!

Cine este OPINCA?

OPINCA promite stil, originalitate și confort. Și promite să nu renunțe la una dintre aceste caracteristici de dragul celorlalte.

Deci n-o să vedeți la OPINCA ceva care să placă tuturor și nici să se potrivească tuturor. Nu facem multe modele, nu ne uităm la trenduri, e clar că grupul nostru țintă e mai nișat și este reprezentat de femeile care prețuiesc confortul dar au curaj să încerce o culoare mai aprinsă, o textură sau un model mai aparte.

Dar ca să generalizăm un pic și să formulăm o promisiune, OPINCA îți promite că o să radiezi din cap până-n picioare și că nu vei trece neobservată.

Pe acest website folosim cookies pentru ca tu să te bucuri de o experiență completă și îmbunătățită. Dacă vrei să afli mai multe despre cookies, click aici.